Annet

Handelsstanden: Bra forslag for Oslo sentrum

Handelsstanden: Bra forslag for Oslo sentrumSV ønsker å etablere et samarbeidsselskap som skal sikre revitalisering og en mer helhetlig utvikling av Oslo sentrum. Etter mønster fra Byen Vår Drammen AS og lignende selskaper har Knut Even Lindsjørn og Ivar Johansen derfor sendt frem et privat forslag til behandling i Oslo bystyre hvor det foreslås å opprette et eget aksjeselskap som kan være motoren i en slik vitalisering.

Fagsjef i Oslo Handelsstands Forening, Lars Fredriksen, synes forslaget er interessant og positivt, men synes det er litt overraskende at forslaget kommer fra SV og ikke byråden i Oslo. – Det er gledelig at Oslo SV ser på byutvikling i et mer helhetlig perspektiv. Skal man sikre en helhetlig og strukturert utvikling av Oslo sentrum, er det vesentlig at alle involverte parter er med i samarbeidet om resultatet. Med forbehold om hvordan et slikt AS skal fungere med hensyn til mandat og finansiering, håper jeg at bystyret går inn for forslaget.

Les mer i bladet til Handelsstands-foreningen, siden 6 og 7 (pdf-dokument. Hvis problem; høyreklikk, last ned til egen maskin, og hent opp filen derfra)

You have no rights to post comments