Annet

Blogg i folkets tjeneste: 30.000 besøkende sist uke

Blogg i folkets tjeneste: 30.000 besøkende sist uke

Hovedmålsettingen med denne bloggen er, som min folkevalgtrolle ellers, å være i folkets tjeneste. Det betyr å informere, være i aktiv dialog og skape debatter. Dette er en toveiskanal, fordi jeg vet at de gode politiske beslutninger forutsetter at politikken utformes i dialog med folk ute i byen.

Også sist uke har det vært særs høy aktivitet, med hele 30.000 unike besøkende, og hopetall av debattinnspill.

De mest besøkte og omdiskuterte bloggoppslagene har vært:

- Lege Mads Gilberts mange rapporter om situasjonen for Gazas befolkning etter at Israel nå har gått inn i bakkestyrker og palestinerne blir utsatt for massive angrep og mange er drept. Hans rapporter gir oss en virkelighetsnær beskrivelse av hva krig er: råskap, satt i system.

- Sol Albertsen, om hennes funksjonshemmede barn, NAV og om - tross alt - å se det positive i hverdagen. En artikkel som i løpet av få dager fikk 3.000 "Facebook-liker" her på bloggen. Flere av oppslagene på bloggen plukkes opp av journalister og blir nyhetsoppslag i pressen, mens andre for eksempel blir kronikker. Denne kommer som kronikk i Dagsavisen.

10.000 personer følger meg - og mange gir meg innspill - også på sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. I løpet av et år har 200.000 vært innom denne bloggen. Og ikke minst: Mange mottar mine temamessige nyhetsbrev. Ta kontakt om du har synspunkter eller innspill.

Kommentarer   

+1 #1 Jon Julius Sandal 20-07-2014 08:32
Selv om jeg er medlem av et annet parti (MDG) og ikke nødvendigvis alltid enig med deg i politikk, så synes jeg at du gjør en fremragende jobb som folkevalgt.

You have no rights to post comments