Annet

Blogg i folkets tjeneste: 44.000 besøkende sist uke

Blogg i folkets tjeneste: 44.000 besøkende sist uke

Hovedmålsettingen med denne bloggen er, som min folkevalgtrolle ellers, å være i folkets tjeneste. Det betyr å informere, være i aktiv dialog og skape debatter. Dette er en toveiskanal, fordi jeg vet at de gode politiske beslutninger forutsetter at politikken utformes i dialog med folk ute i byen.

Også sist uke har det vært særs høy aktivitet, med hele 45.000 unike besøkende, og hopetall av debattinnspill.

De mest besøkte og omdiskuterte bloggoppslagene har vært:

- Lege Mads Gilberts appell ved Palestinademonstrasjonene i Oslo onsdag. Hans appell har til nå fått hele 13.200 Facebook-likes her på bloggen. Ikke unaturlig har situasjonen i Gaza preget svært mange av bloggoppslagene også denne uka. Israel krigsforbrytelser og massive bombing av Palestina opprører selvsagt de fleste.

- Mot slutten av uka ble det mye oppmerksomhet om rikfolket på Tyvholmen som hindrer med vakter og avsperringer besøkende som vil bade fra kaikanten etter kl. 20.00. De ressurssterke beboerne ønsker kvelds- og nattero. Jeg ville anbefalt dem i stedet å kjøpe en rød, liten, stue på Finnskogen om de ikke tåler den støy som følger med å bo i sentrum av en storby. Oslo kommune forutsatte helt eksplisitt at Tyvholmen skulle være tilgjenglig for alle hele døgnet, så her opptrer grunneierne i strid med forutsetninger i inngåtte avtaler. Jeg tar saken i bystyret.

10.000 personer følger meg - og mange gir meg innspill - også på sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. I løpet av et år har 250.000 vært innom denne bloggen. Og ikke minst: Mange mottar mine temamessige nyhetsbrev. Ta kontakt om du har synspunkter eller innspill.

You have no rights to post comments