Annet

Byrådet : Ja til mitt forslag vedrørende sosialt entreprenørskap

Byrådet : Ja til mitt forslag vedrørende sosialt entreprenørskap

Jeg har sendt fram et forslag hvor jeg ønsker at bystyret bl.a. skal vedta: "Oslo kommune skal være en foregangskommune ved å legge til rette for og benytte seg av innovative tjenester fra sosiale entreprenører og supplement til kommunale tjenester. Kommunen ønsker å være en langsiktig partner for innovative miljøer og aktører, og bystyret ber byrådet utarbeide en strategi for hvordan dette kan gjøres."

I et notat som er sendt fram til bystyrets finanskomite anbefaler finansbyråden forslaget: "Jeg mener at bidrag fra sosiale entreprenører kan tjene som et godt supplement til kommunens tjenestetilbud. Det er imidlertid viktig at kommunens samhandling med sosiale entreprenører skjer innenfor gjeldende lovverk og på en grundig gjennomtenkt og hensiktsmessig måte. Jeg er enig med representanten i at Oslo kommune bør utvikle en strategi for hvordan vi best kan legge til rette for sosialt entreprenørskap og vil ta initiativ til dette."

Mitt forslag skal nå sluttbehandles i første møte i bystyrets finanskomite, for deretter å vedtas i bystyrets møte 4. mars.

Kommentarer   

#1 PIO Pårørendesenteret i Oslo 26-01-2015 13:19
Bra forslag, som lover bra for PIO-senterets ordning med personlig ombud. Se www.piosenteret.no for mer info om personlig ombud.

You have no rights to post comments