Annet

Jeg må ta en pause

Jeg må ta en pause

Fredag for to uker siden ble jeg utsatt for en ulykke, med blant annet en alvorlig hjernerystelse og brukket arm - og ikke minst mye Paralgin Forte - som resultat.

Etter hagearbeid skulle en søppelsekk kastes i containeren hundre meter fra huset vårt, men med kildesortering: hagefall blandes ikke med plast. Ved et uhell falt hele sekken opp i containeren, og jeg måtte gå opp i containeren for å fjerne plasten.

Når jeg så skulle ut av containeren skjedde det. Jeg aner ikke hva, i den forstand at jeg ikke husker noe fram til jeg lå på sofaen i stua i samtale med ambulansepersonalet. De bragte meg til Legevakta, som tok godt hånd om meg. Hurra for dyktige helsearbeidere.

Mine venner på blogg, Facebook m.v. har ikke merket så mye til at jeg har hatt begrenset kapasitet, blant annet fordi min kone Kjersti bisto meg med å legge ut saker de første dagene.

Men nå må jeg melde pause. Dagens kontroll på Legevakta viser at armbruddet har grodd galt, og jeg er henvist til operasjon på A-hus i begynnelsen av kommende uke. Jeg må derfor melde pass, og vil være fraværende fra blogg og andre sosiale medier i noen uker.

De siste par ukene har jeg ikke kunnet følge opp sluttløpet for Hauskvartalet-saken, kriteriesystemet for budsjettmidler til bydelene og revidert budsjett, for å nevne noen viktige saker. Og sånn vil det være noen uker framover. Men jeg kommer sterkere tilbake.

Kommentarer   

+4 #1 Astrid Kjellevold 06-05-2016 17:03
Ivar, nå må du ta en velfortjent hvil og ta godt vare på DEG!! God bedring :-) Takk for din utrettelige innsats og velkommen tilbake! Vi trenger deg hel og i god stand :-)
+2 #2 Tormod Lid 06-05-2016 20:30
God bedring. Du må bli frisk i armen så du kan fortsette og kjempe for oss vanlige folk. :)
+1 #3 Astri Lindholm 06-05-2016 20:33
Enig med foranskrivende. Ta godt vare på deg selv, med god samvittighet. Velkommen tilbake når du er i stand til det, du er en viktig stemme, takk for det!
#4 Odd-Harald Bjørnøy 07-05-2016 06:29
God bedring!
#5 Kari 07-05-2016 09:43
Lykke til med operasjon, og tenk på deg selv nå! Hvil og saml krefter, så kommer du raskere tilbake, og kan fortsette ditt gode arbeid!
#6 tone Buberg 07-05-2016 23:26
Det var da fytterakeren uheldig ivar- God bedrin g.
#7 Anatoly Andreev 21-05-2016 22:08
God bedring

You have no rights to post comments