Annet

Bruk restauranter og utesteder med tariffavtale

Bruk restauranter og utesteder med tariffavtale

Våre valg som forbrukere har konsekvenser for andre. Våre valg av produkter og varer har betydning for menneske- og arbeiderrettigheter, miljø, sosial nød, fattigdom, utvikling, bærekraft med mer. Mange av oss velger derfor bevisst Fair Trade-produkter, eller vi boikotter israelske varer. Gjennom dette er vi solidariske overfor folk i andre deler av verden.

Også ved våre valg av utesteder eller restauranter i Oslo kan vi støtte opp under de seriøse deler av næringslivet, i en utelivsbransje som preges av mye sosial dumping, underbetaling, svart arbeid og snusk. Nedenfor følger en oversikter over de restauranter og utesteder i Oslo som pr. 7. april 2017 har tariffavtale med Fellesforbundet for sine ansatte. I innkjøperrollen sørger vi for at det er disse steder som velges når vi arrangerer møter og konferanser, og som enkeltpersoner prioriterer vi også disse restauranter og utesteder. Sammen er vi sterke.

Les lista under.

Skriv gjerne synspunkter og ny informasjon i kommentarfeltet.


Kommentarer   

0 #1 Gjertrud Tveitevåg 15-04-2017 00:18
Linken kan bare åpnes om du har innstalert Office på pcen.
0 #2 Frank 15-04-2017 14:14
Gjertrud:
Excelsior kan åpnes med openoffice sitt svar til Excel også. Det finnes også et program som heter excel viewer fra Microsoft som man kan bruke til å se excelviewer i.
Laster man .pdf filen kan man bruke Adobe reader eller tilsvarende programmer, og samme på mobil. Får man ikke sett filen på mobil? Kan man søke etter "pdf viewer" i sin telefons appstore.
0 #3 Ole Hansen 17-04-2017 21:34
Hadde vært greit med en oversikt over de som IKKE har tariffavtale.
0 #4 Petter Olsen 21-04-2017 21:12
3 Brødre har opphørt.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode