Annet

Derfor stemmer jeg SV

Derfor stemmer jeg SV

Derfor stemmer jeg SV, og anbefaler deg å gjøre det samme:

- Fordi nesten 100 000 barn i fattige familier trenger noen som kommer til å styrke barnetrygden.

- Fordi hvert eneste barn i skolen fortjener at læreren har god nok tid. Vi trenger en lærernorm for nok lærere, ned på den enkelte skole.

- Fordi vi trenger rettferdighet. Dem som har og tjener mest må bidra mest i det felles spleiselaget. SVs plan for rettferdighet og omfordeling er den mest konkrete og ambisiøse.

- Fordi miljøet trenger noe annet enn festtaler og store ord. SV har en konkret plan for å kutte utslippene. Nå.

- Fordi det er viktig å verne alle områder der det ikke allerede er åpnet for  det, som Lofoten, Vesterålen og Senja, men også Mørebloggene og iskanten.

- Fordi i en verden som står overfor den største humanitære flyktningkrisen siden 2. verdenskrig trenger Norge en solidarisk og raus flyktning- og asylpolitikk.

- Fordi Norge ikke er til salgs. Ikke havet, ikke fossene, ikke jernbanen.

- Fordi skattepenger bevilget til velferd, ikke skal havne i lomma på kommersielle velferdsprofitører.

- Fordi et anstendig Norge jobber mot atomvåpen, slutter å selge våpen til skrekkregimer som Saudi-Arabia og slutter å delta i USAs kriger i andre deler av verden.

- Fordi rettferdighet og klima henger sammen. Det blir ikke rettferdighet uten god klimapolitikk, og ikke god klimapolitikk uten rettferdighet.

- Fordi Norge trenger ny retning og ny regjering. Du kan være sikker på at en stemme til SV bidrar til nytt flertall og en ny politikk – uansett hvor i landet du stemmer.


Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode