Barn og Unge

StatoilHydros sponsing av Osloskolen: Debatten går

StatoilHydros sponsing av Osloskolen: Debatten gårDebatten går om StatoilHydros avtale som skal sikre "at de fremste realfagslærere i landet rekrutteres til ti Groruddals-skoler", men samtidig også skal sikre StatoilHydro realister med lederkompetanse.

"Når ikke staten vil gi penger for å sikre en fullferdig skole kan ikke jeg se det som negativt". (Lisbeth Furu)
"La oss være glade for at skoletilbudet blir bedre. La oss være glade for at en stor industribedrift ikke er seg selv nok og tenker langsiktig." (Bård Folke Fredriksen).
"Det er også en omdømmekampanje fra Statoils side, der de jobber strategisk for å bygge støtte til fortsatt oljevirksomhet i opinionen." (Benjamin Endrè Larsen)
"SV må slutte å være så skeptiske til næringslivet, og det samfunnsansvaret de faktisk har begynt å ta på alvor". (Yngvill)
"Vi bør ha en offentlig finansiert skole, og at innholdet i skolen ikke skal bestemmes av hvem som har mulighet til å legge penger på bordet." (Ivar Joihansen)
"Spørsmålet man må stille seg er om industriens kort-og langsiktige mål skal sammenfalle med skolens tilsvarende mål." (Solveig M. K. Gulling)

Hva mener du?

Les mer

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode