Bydel/kommune som kan gi meg et liv søkes snarest!

Bydel/kommune som kan gi meg et liv søkes snarest!Tirsdag mottok alle Oslos 15 bydeler en henvendelse fra Stine Machlar, hvor hun bl.a. skriver:

"Bydel Nordre Aker nekter å omgjøre sitt vedtak. Der får jeg ingen støtte. Siden det er umulig å finne noen løsning i min bydel ser jeg meg nødt til å flytte. Derfor spør jeg: finnes det noen bydeler/kommuner som er villig til å innvilge 126 timer med BPA i uken slik at jeg kan få leve et liv der det er tillatt å bli syk og mulig å ta eksamen?

Er jeg velkommen i deres bydel/kommune?

Dette er å betrakte som en forhåndssøknad om BPA, da min personlige situasjon er slik at jeg ikke på ny kan risikere å flytte til en ny bydel uten på forhånd å ha sikret at jeg får tilstrekkelig BPA."

Lese hele henvendelsen nedenfor
Kontakt bystyrepolitikere om Stines sak


Bydel/kommune som kan gi meg et liv søkes snarest!

I fjor sommer fikk jeg endelig et vedtak om Borgerstyrt Personlig Assistanse (BPA) på 99 timer per uke. Det var knapt også i høst, men det gikk. Siden jeg ikke fikk satt i gang i med ordning før noen uker etter jeg fikk vedtaket hadde jeg noen timer ekstra til å bruke da jeg ble syk og tok eksamen.

Nå har jeg ikke lenger de ekstra timene som gjorde at livet gikk rundt. Sykdom styres ikke av timer. Jeg ble også i vinter influensasyk og trengte mer assistanse enn normalt. Dette nekter bydel Nordre Aker å betale for. Dermed står jeg igjen med 100 timer overforbruk de to første månedene av året. Jeg henger etter skolemessig og skulle brukt flere timer på å ta igjen skolearbeidet. Men i stedet må jeg heller spare inn overforbruket. En umulig oppgave om livet skal gå rundt. Da 99 timer i seg selv ikke er mer enn akkurat nok. Dermed ser det ut til at jeg må gi opp utdannelsen. Om ingen andre bydeler/kommuner vil redde meg.

Bydel Nordre Aker nekter å omgjøre sitt vedtak. Der får jeg ingen støtte. Siden det er umulig å finne noen løsning i min bydel ser jeg meg nødt til å flytte. Derfor spør jeg: finnes det noen bydeler/kommuner som er villig til å innvilge 126 timer med BPA i uken slik at jeg kan få leve et liv der det er tillatt å bli syk og mulig å ta eksamen?

Er jeg velkommen i deres bydel/kommune?

Dette er å betrakte som en forhåndssøknad om BPA, da min personlige situasjon er slik at jeg ikke på ny kan risikere å flytte til en ny bydel uten på forhånd å ha sikret at jeg får tilstrekkelig BPA.

Jeg er tilgjengelig for å gi utfyllende informasjon eller møte til samtale.

Kontaktinfo:

Stine Machlar

tlf: 46826991
mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode (3 tall)