Internasjonal politikk

Leiesoldater for USA

Leiesoldater for USA

"Når Norge ved valg av jagerfly valgte det utrolig dyre F35, var jo "hovedfordelen" at det ikke bare er et jagerfly, men et bombe- og rakettfly. En oberst Curtis sier at når Norge har valgt det samme som USA vil bruke, er det nyttig i en krigssituasjon. Han roser norske flyveres innsats ved bombingen av Libya og i Afghanistan. Han tror absolutt Norge vil bli bedt om å delta igjen i neste krigssituasjon.

Alle land vet at et angrep på USA er jevngodt med kollektivt selvmord. Når oberst Curtis sier at Norge vil bli spurt om å delta i deres neste krig, forestiller han seg selvsagt ikke at det vil være en forsvarskrig etter at noen har angrepet USA - det er angrepskriger han snakker om.

Alle land, inkludert USA og Norge, kaller sine militærvesen for "forsvar". Det er en grov løgn, når de bare bruker militæret til angrepskriger.

Det er pinlig, men dessverre ikke overraskende at vårt land forbereder seg på å delta i USAs neste angrepskriger, for å befeste USAs imperium og straffe de som ikke vil være med i imperiet," skriver Hans Olav Fekjær på kampanjen Nei til nye NATOs debattliste. Du kan abonnere ved å sende en tom mail Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kommentarer   

-2 #1 Jan Thowsen 18-02-2014 12:06
Ingen tvil om din idealisme og engasjementet.

Kan det likevel være tilfelle at hva USA gjør eller ikke
gjør blir det like feil ? Og selvsagt moralsk mindreverdig?

Skjevheter og elendighet på denne planeten kan vel neppe
være forårsaket alene der borte...

Hvem er de forresten? Især utreiste europeere.
Her søker de røttene; etnisk, kulturelt, religiøst, politisk.

Den ekstra enøyde Georg J........... påstod f.ø.at Norge var
USAs 5(6?)stat . Kan vi ikke minst like gjerne si at
USA er Europas vestligste stat? Og hva - hvis de ved visse
dramatiske anledninger tviholdt på isolasjonismen?

Tankelek nr.1 måtte være å se verden derfra.
" " 2 " " " tenke USA ut av historien.
#2 Trine Eklund 24-02-2014 11:28
Hvor er disse mennene som forsvarer bruken av F35 ? Har de mistet enhver form for empati med andre mennesker ? Er de hjernevasket til å tro ----. eier de ikke samvittighet ? Ser de på alle andre som "fiender" som skal bekjempes ? Forherliger drap og krig som noe de skal "vinne" - få kick av . Disse mennene representerer Norge og samtidig påstår våre politikere at vi er en Fredsnasjon. Norge er blitt en Krigsnasjon hvor Krig forherliges !

You have no rights to post comments