Privatisering, marked og konkurranse

Tilsynsutvalget for sykehjemmet Manglerudhjemmet: Stopp anbudsutsettelsen

Tilsynsutvalget for sykehjemmet Manglerudhjemmet: Stopp anbudsutsettelsenDet kommunalt oppnevnte tilsynsutvalget for Manglerudhjemmet mener arbeidet med konkurranseutsetting av sykehjemmet må stoppes.
 
Kravene i anbudskonkurransens Tilbudsinvitasjon må bringes i samsvar med gjeldende lov og forskrifter og kommunens egne standard minstekrav før en ny Tilbudsinvitasjon sendes ut. 
Tilsynsutvalget undestreker samtidig at kravene til kompetanse i Tilbudsinvitasjonen er stilt langt lavere enn de krav som i dag oppfylles på Manglerudhjemmet. Konkurransen om å levere et tilbud som kan vinne, tvinger leverandørene til å levere tilbud som innebærer redusert kvalitet.
 

Kommentarer   

#1 Maire Johansson 28-04-2014 09:41
Hadde ferie på 3 uker i mars jobber som nattevakt,fikk ikke noe natt tilægg før de nætterna jag skulle ha jobbet.Fikk ut bare fastlønen før mars og en vakt som jag hadde gjot,så jag blev straffat på grund av att jag hadde ferie,jobber 66.90 %,Har jobbet før kommunen før och det har alldrig varet noe problemer.Unica re har ikke noe fast natt tilleg som andre firmor har fast man går i turnus og ær fast anstelt.

You have no rights to post comments