Rusavhengige og verdig behandling av politiet

Rusavhengige og verdig behandling av politietPolitiet gjør en flott jobb, men behandler de stoffavhengige på samme verdig måte som de f.eks. ville gjort med en gammel dame? En mor skriver til meg om hennes sønns erfaring:

"Like før jul ransaket politiet leiligheten hans. De tok også da med seg nøklene til leiligheten hans. Jeg hadde nøkler til selve leiligheten, men ikke til ytterdøren. Han har måttet ringt på med naboer når han skulle inn, noe som ble et problem - tilslutt var det ingen som ville åpne døren.(klart det er irriterende).

Vi har ringt til politiet maaaange ganger, men de hadde ikke loggført at de hadde noen nøkkel, så de har ikke hatt noen - selv om vi visste de hadde de. I går kveld fikk jeg tlf fra min sønn , da hadde han gått ute 2-3 timer, var forfrossen og kom seg ikke inn i leiligheten - ingen ville åpne. Jeg ringte igjen politiet og ba de reise dit for å hjelpe han. Det ville de ikke, de kunne ikke gjøre noe annet enn ringe på hos naboer de heller, sa de. Jo, jeg fikk heller ringe tilbake om han ikke kom seg inn... !!! - det var da det jeg gjorde.
Kan si at han tilslutt kom seg inn, da det var et menneske som kom og skulle ut, men...

IDAG leter politiet opp nøklene - NÅ kunne han komme og hente de.

Slik blir en narkoman behandlet av politiet i Akershus - og det i julen."

Les mail nedenfor   

Mail mottatt i kveld:

Hei. 

Jeg er mor til en narkoman gutt/mann, bor i Akershus og vil fortelle litt om hva vi har opplevd her. 

Min sønn bor i egen leilighet som han har klart å beholdt hittil ivertfall. Han er rusmisbruker, har gått på Rusteamet i vel 8mnd og nå endelig er det søkt om rusavvenning til han. 

Like før jul ransaket politiet leiligheten hans. De tok også da med seg nøklene til leiligheten hans. Jeg hadde nøkler til selve leiligheten, men ikke til ytterdøren. Han har måttet ringt på med naboer når han skulle inn, noe som ble et problem - tilslutt var det ingen som ville åpne døren.(klart det er irriterende). 

Vi har ringt til politiet maaaange ganger, men de hadde ikke loggført at de hadde noen nøkkel, så de har ikke hatt noen - selv om vi visste de hadde de.
I går kveld fikk jeg tlf fra min sønn , da hadde han gått ute 2-3 timer, var forfrossen og kom seg ikke inn i leiligheten - ingen ville åpne. Jeg ringte igjen politiet og ba de reise dit for å hjelpe han.
Det ville de ikke, de kunne ikke gjøre noe annet enn ringe på hos naboer de heller, sa de. Jo, jeg fikk heller ringe tilbake om han ikke kom seg inn... !!! - det var da det jeg gjorde. 

Kan si at han tilslutt kom seg inn, da det var et menneske som kom og skulle ut, men... 

IDAG leter politiet opp nøklene - NÅ kunne han komme og hente de. 

Slik blir en narkoman behandlet av politiet i Akershus - og det i julen.

Julen 2011 er en jul jeg aldri kommer til å glemme - trodde politiet skulle være der for å hjelpe, men tilliten til denne etaten er svært svekket etter dette. Vi må ikke behandle de svakeste på en så nedverdigende måte!! 

Vennlig hilsen mor x

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode (3 tall)