Annet

Frivillighetshus på Tøyen

Frivillighetshus på Tøyen

En gruppa av organisasjoner har under etablering et Frivillighetshus på Tøyen. Så langt er 7 organisasjoner klare for å flytte inn, men det er plass til flere i det 7 etasjers store huset.

Som prosjektgruppa skriver:

Vi er mange organisasjoner, og nå skaper vi et sosialt og faglig sterkt fellesskap. Du og din organisasjon burde definitivt være med.

Egen etasje på 744m² eller enkeltkontorer

Alle etasjer har toalett, møterom som kan deles i to, kopirom, garderobe, kjøkken med oppvaskmaskin m.m. Lei en etasje for dere selv, del med andre eller lei noen få kontor. Endrer behovet seg, omfordeler vi internt.

Etasje med konferansesaler og kantine

I 7.etg. bygger vi to konferansesaler med AV-utstyr og mulighet for direktesending, videopptak og videokonferanse. Det er også kantine med storkjøkken til lønsj (kan også brukes til arrangement). Tenk så sosialt!

Felles infrastruktur, serverrom m.m.

Det bygges opp felles infrastruktur. Alle har egne adskilte nettverk men tilgang til felles (rask) internettoppkobling, trådløsnett osv. Mulighet til å bruke felles telefonisystem, frankeringsløsning og kopimaskiner - eller beholde eget. Moderne serverrom i kjelleren.

Herved er prosjektet anbefalt. Og som vi alle vet: Tøyen-området som sådan står foran et betydelig områdeløft framover og som gjør Tøyen til et spennende sted å være.


Legg til kommentar