Annet

Byrådet: Tøyen-rapport nr. 2 til bystyret

Byrådet: Tøyen-rapport nr. 2 til bystyret

Bystyrets vedtak fra 5. juni i år var banebrytende: Det løste den langvarige uklarheten om plassering av det nye Munch-museet, og ikke minst: det skapte et bystyreflertall for en massiv opprustning av Tøyen-området. Og med viktige politiske vedtak som for eksempel bemanningsnorm i barnehager, netto 600 nye kommunale utleieboliger og en sterk utbygging av musikkskolen.

Byrådet rapporterer nå regelmessig til bystyret om oppfølging av vedtakene. Dette både for å vise at avtalen mellom H, V, Kr.F og SV selvsagt holdes, og har en god framdrift. Men også som en del av en viktig åpenhets- og deltakelsesholdning: Løpende informasjon sikrer alle gode forutsetninger for å komme med  innspill og synspunkter. Ikke minst områdeløftet for Tøyen må jo først og fremst skje i samråd med innbyggerne i området.

Les rapporten, og kom med innspill.

Kommentarer   

#1 Silje Winther 31-10-2013 09:33
Dersom det skal være en koordineringsgr uppe som er ledet av byrådsavdeling for kultur og næring og som forøvrig i all hovedsak skal bestå av ulike byrådsavdelinge r, og det i tillegg er de kommunale etatene som skal være med i og utgjøre flertallet i denne samordningsgrup pen som tydeligvis skal være de som skal foreslå prioriteringer, så blir BU fort kun et sandpåstrøingso rgan. Hvor er den lokale forankringen som avtalen var så opptatt av, og hvor har det blitt av BUs innflytelse? Med denne organiseringen, så vil den ikke være særlig reell.

You have no rights to post comments