Annet

Tjuvholmen-badeforbud: Grunneierne gjør helomvending

Tjuvholmen-bading: Grunneierne gjør helomvending

Etter den sviende kritikken, har Tjuvholmen KS nå bestemt seg for å droppe badeforbudet. Direktør Gunnar Bøyum i selskapet sa forrige fredag at de innførte «ordensregler for å unngå uønsket atferd på kveldstid». Nå har pipen fått en ganske annen låt.

Tjuvholmen KS gjør altså helomvending og dropper badeforbudet. - Som det mest populære sted i den nye Fjordbyen, og det første som er ferdig, har vi sagt vi må prøve og feile for å finne driftsform som ivaretar alle hensyn både med tanke på sikkerhet, tilgjengelighet, hensyn til beboere og besøkende, næringsdrivende, fortsetter Bøyum i Tjuvholmen KS.

Jeg har meldt opp saken i bystyret: I et spørsmål til byrådet peker jeg på hva som ble sagt og skrevet da utviklingen av Tjuvholmen ble behandlet politisk: «Bydelen skal være tilgjengelig og åpen for allmennheten til alle døgnets tider»."

Klokt at grunneierne ga seg, før bystyret ville måttet gripe inn. Da er den saken løst!

Kommentarer   

0 #1 Nils Vibe 01-08-2014 14:02
Morsom og lærerik sak dette. Har man penger, så kan man ofte kjøpe seg til fordeler. Og har man en god advokat, kan man sikkert oppnå litt ekstra når offentlige og private interesser kommer i konflikt.

Her gikk det nok litt galt, fordi mange av beboerne må ha tenkt at når jeg kjøper noe som er så svinaktig dyrt og attraktivt, så kjøper jeg meg vel sikkert noen av overklassens fordeler i tillegg. Som å få være i fred for allmuen.
0 #2 Wenche Thommessen Engh 02-08-2014 15:33
Tilgjengelighet , allemannsrett, fellesskap, solidaritet.... Gode plussord som stadig utvannes.... Feks på Bystranda. Litt av et ord, forresten. Ikke for hele byen akkurat. Bare sjarmoffensiv.. ..
0 #3 Børre Rønningen 02-08-2014 15:35
Stå på for allmannaretten!
0 #4 Marianne Grøtte 02-08-2014 15:37
Alt skal tjenes penger på i denne byen. Det hadde vært så fint om vi fikk beholde noen stamsteder, noen steder oslofolk elsker, og ikke bare granittplasser med kjederestaurant er. Da blir byen kjedelig. Mangfold er stikkordet. Når Thon eier halve byen, blir det vel sånn..?

Legg til kommentar