Annet

Bymelding - fiks gata mi

Bymelding - fiks gata mi

Kanskje irriterer du deg over feil eller mangler på fellesarealer som gater, torg, friområder, idrettsanlegg i byen, marka og indre Oslofjord. Det kan for eksempel være hull i veien, ødelagte lyktestolper eller skeive kumlokk. Da bør melde fra direkte til Bymiljøetaten i Oslo. Etter du har meldt inn en sak kan du følge den i appen eller nettsiden – og få tilbakemelding når den er utbedret.

Bymiljøetaten arbeider selvsagt konstant med å utbedre feil og mangler, men forutsetningen er naturligvis at de har fått kunnskap om at noe er ødelagt. Derfor er det bra at man innbyggere enkelt kan melde i fra dersom man ser noe som er i ustand.

Som nettstedet Folkepressen skriver: Endelig kan du si i fra om det irriterende gatelyset som ikke virker, det hullet i veien du ser hver dag eller det ødelagte gelenderet i parken. Nå har du ingen grunn til å klage – såfremt det du melder fra om blir fikset relativt raskt da. Nå kan du endelig si til noen du vil imponere litt «Den lyktestolpen der, den var i ustand i fire år den, helt til JEG tok ansvar og sa i fra. Da ble det fortgang i sakene, skal jeg si deg».

Og i farta la meg også nevne initiativet FiksGataMi, som dekker hele landet.

Dette heier jeg på.

You have no rights to post comments