Annet

Takk for alle godord

Takk for alle godord

Sist uke gjorde jeg det kjent at dette blir min siste bystyreperiode, og at jeg har sagt til nominasjonskomiteen at jeg ikke stiller til gjenvalg. 32 år i folkets tjeneste får være nok. Og hilsenene strømmet på i sosiale medier, som f.eks.

Kari Elisabeth Kaski Tusen takk for innsatsen i bystyret og for byen, Ivar! Mange får en stor jobb i å plukke opp stafettpinnen. Enda godt du skal fortsette et år til.

Johannes Heggland Jeg har jobba mange år i Kirkens Bymisjon, og du Ivar har hele tida på en helt spesiell måte hatt de samme menneskene i sentrum for ditt engasjement, som de Kirkens Bymisjon jobber med og for. Det er det mange, på kryss og tvers av partipolitiske preferanser, som setter stor pris på!

Kjellbjørg Lunde Imponerande innsats og tidsbruk, for at folk skal få eit betre og tryggare liv i den største byen i landet vårt. Eg, og mange med meg, vil også vere takksame for alt du har gjort for fred og nedrusting . Vel blåst og lukke til vidare !

Arnsten Linstad Dette er litt leit, Ivar Johansen. Ikke bare er du en hyggelig fyr og utrolig flink politiker, men jeg tror få vet hvor mye du bidrar med i kulissene. Jeg er sikkert bare en av mange journalister som fra tid til annen ringer for å få bakgrunn, råd, faktapåfyll og rett og slett noen ganger bare for å slå av en prat med en hyggelig og svært velorientert politiker. Men jeg forstår godt at du sier at nok er nok. Bare så synd for alle oss andre.

Knut Roger Andersen Kjære Ivar - jeg har kjent deg i alle disse år, fulgt deg og du er Folkevalgt med stor F. Du har vist og er en legende og læremester og forbilde i det å være Folkevalgt med en styrings-og ombudsrolle. Jeg hyller deg og respekterer deg.

Sunniva Holmås Eidsvoll Tusen takk for innsatsen, Ivar! Det har betydd utrolig mye for folk i byen. Og så får vi jo beholde deg i bystyret i over et år til da.

Torild Lien Utvik Du har gledet, engasjert, provosert, irritert. Politikken og demokratiet trenger slike som deg. Takk for innsatsen, - og for samarbeid.

Johan Laurits Tønnesson Ivar Johansen har vært en institusjon i seg selv, et ombud for praktisk menneskevennlighet, i flere tiår. Vi har egentlig bare to personer av et slikt kaliber i SV: Ivar Johansen og Karin Andersen. Jeg takker Ivar og skåler for begge her og nå!

Therese Ustvedt Fantastisk innsats. Takk for godt samarbeid og for at du bryr deg om store og små saker. Leieboerforeningen har hatt stor glede av deg, og det har jeg også. Lært masse, og du inspirerer. Lykke til videre med det du måtte finne på i fortsettelsen!

Eli Gunhild By Fantastisk innsats. Regner med at fordi om du ikke stiller til gjenvalg vil vi fortsatt merke engasjementet ditt.

Inga Marte Takk for helt utrolig innsats, Ivar. Du er rå! Håper inderlig du vil engasjere deg som frivillig - og gjerne spre informasjon og kunnskap til byens befolkning fortsatt. Det du har gjort har vært helt uvurderlig.

Geir Gamborg Hei Ivar. Du vil bli savnet, ikke minst fordi du har vært en meget viktig stemme for mange mennesker. Du har gjort en fantastisk jobb og stått på for mennesker som trenger nettopp slike som deg som løfter opp grupper og enkeltindivider. Tusen takk for den jobben du har gjort og alt godt videre. Regner med at vi får høre mer fra deg i ulike sammenheng.

Takk! Jeg har et år igjen, hvor jeg selvsagt vil jobbe for fullt i bystyret i folkets tjeneste.


Kommentarer   

0 #1 Lappeteppet/ Anja 06-06-2018 11:10
Så hyggelig at folk gir slike tilbakemeldinge r! Det koster lite, betyr mye. Ser frem til å følge deg ditt siste år. :)

Legg til kommentar