Annet

Oslo: Tomme kommunale bygg

Oslo: Tomme kommunale bygg

Over mange år har jeg hatt fokus på ledige kommunale bygg som står der år etter år uten at de er i bruk, og som vi alle vet: tomme hus forfaller. Dette er derfor elendig forvaltning av felleskapets verdier.

Et slikt vedværende fokus fra min side gir resutater: Det skaper større bevissthet i kommunen, både på administrativt og politisk nivå, og: tomme bygg tas raskere i bruk.

Som en konsekvens av mitt engasjement får jeg ofte henvendelser fra folk som lurer på hva som p.t. er ledig. Regelmessig offentliggjør jeg derfor en slik liste, slik at folk kan bidra til aktivitet i byggene.

I link nedenfor offentliggjør jeg lista slik den er pr. 1. oktober i år.


Kommentarer   

0 #1 Ørjan Johansen 12-10-2018 17:06
Jeg legger ut din oversikt over tomme hus i Oslo på en veteranside som ble opprettet for å få et Veteranhus i Oslo. Antar listene er oppdaterte? Tips oss gjerne om mulige husobjekter.
0 #2 Aage Reitan 21-10-2018 09:48
Kanskje kommunen skulle innføre utleieplikt på tomme hus og leiligheter. På 1950-tallet med olignød var det utleieplikt, da var det ikke mange som lot hus og leiligheter stå tomme.
0 #3 Sigrid Marie Refsum 21-10-2018 10:06
Kommunen trenger ikke tviholde på høye priser. Bare det at noen passer på husene er verdt en rimelig husleie. Så sant husa ka bebos da.
0 #4 Amanda 24-11-2018 21:32
Hej. Letar efter ett hus till en filminspilling (ti dager i tidsperioden jan-mars)och undrar dærfør om det finns møjliga hus i oslo området som står tomma och som evt skulle kunna brukes till dette?

Legg til kommentar

Sikkerhetskode
Vis ny kode