Barn og Unge

Gi innspill til Skolebehovsplanen for 2022-2031

Gi innspill til Skolebehovsplanen for 2022-2031

Skolebehovsplanen er en samlet framstilling av alle planlagte og foreslåtte byggeprosjekter i Osloskolen, både utvidelser og rehabiliteringer. Planen skal sikre tilstrekkelig kvalitet, men skal også bidra til høy kvalitet i opplæringen både på grunnskolen og i videregående skole.

Utdanningsetaten tilrettelegger for at alle kan medvirke ved å gi sin uttalelse. I forbindelse med årets plan er det utformet en leseveileder som blant annet inneholder eksempel på hvordan man kan legge opp en høringsprosess på skolen.

"Alle barn har rett til å si sin mening og bli hørt i alle spørsmål som angår barnet." (FN barnekonvensjon. artikkel 12)

Allle skoler, foreldre, innbyggere, organisasjoner, næringsliv og folk flest utfordres til å komme med sine innspill.

Fristen for å sende inn innspill er 1. september 2021.

Du kan sende innspill: via dette skjema på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Merk e-posten med "Skolebehovsplan for 2022-2031".

Kommentarer   

+3 #1 Irene Sveum 24-05-2021 10:49
Husk at store åpne løsninger/flerb ruksområder kan være ekstra krevende for barn med spesielle behov. Mange sanseinntrykk inkludert lyd/lys kan være overveldende. For eksempel barn med utviklingshemmi ng og autisme kan trenge rolige og oversiktlige omgivelser.
#2 pål stranger-johannessen 25-05-2021 08:09
det blir stadig flere barn i området ved røa så man trenger mer skole og idretts arealer
#3 Aleksander Nunes-Xavier 18-06-2021 07:58
Foreldre og lokalbefolkning på Ellingsrud i Oslo krever at Ellingsrud ungdomsskole og Ellingsrudåsen barneskole rehabiliteres og bygges ut.
Se mer her: www.fiksellingsrudskolene.no

You have no rights to post comments