Funksjonshemmede

Byrådet: Svake ambisjoner på inkluderende arbeidsliv

Byrådet: Svake ambisjoner på inkluderende arbeidslivPå mitt initiativ vedtok bystyret allerede i 2005 at "Byrådet fremmer sak for bystyret om ansettelse av personer med nedsatt funksjonsevne med fastsettelse av Oslo kommunes egne mål og hvordan disse skal nås, i tråd med anbefalingene fra regjeringen og intensjonene i avtalen om et inkluderende arbeidsliv", samt at "Byrådet utarbeider en tiltaksplan slik at nåværende kommunalt ansatte med nedsatt funksjonsevne får tilrettelagt arbeidssituasjonen slik at de forblir i arbeidslivet."

Byrådet har hatt 2,5 år på å utarbeide saken, og nå foreligger den. Jeg synes det er et relativt slapt dokument. Dersom Byrådet ikke har et større ambisjonsnivå skjønner jeg godt hvorfor Oslo kommune til nå har kommet så kort på dette saksfeltet. Bystyrets finanskomite skal nå behandle saken, og innstille overfor bystyret. Jeg ber fleste mulig, enten det er brukere, fagfolk eller interesseorganisasjoner om å komme med innspill.

Les byrådsaken
Skriv til finanskomiteen
Be om deputasjon

Kommentarer   

#1 åge Engen Arbeidssøkerforbundet 10-10-2008 12:02
Det er en viss fare for dette koker bort i byråkratisk rot, i dette tilfelle gjelder det og handle ! Man må umnnpå og bruke konsulenter for og få disse folkene ut i jobb ! dermed
sparer man enm god del penger,det bør bli slik at de som jobber der må få ta seg av tilrette legginga.!

You have no rights to post comments