Funksjonshemmede

Ny statusrapport om TT-tjenesten

Ny statusrapport om TT-tjenestenFra bystyrets side har vi måttet bruke mye tid på TT-tjenesten.

Byrådet har i dag, etter pålegg fra bystyret, lagt fram en ny statusrapport for TT-tjenesten.

Stemmer beskrivelsene med den virkelighet brukerne kjenner? Skriv gjerne dine kommentarer og innspill i kommentarfeltet under.

Les Byrådets statusrapport

Kommentarer   

#1 Siv Anita Lie 12-08-2011 21:47
Jobber på et dagsenter for utviklingshemme de. Hos oss nå fungerer TT-ordningen stortsett veldig bra, vi har fått 1 fast sjåfør fra goe bussa som henter mange hos oss. Det er vi glade for, det er lett for brukerene våre og kommunisere med han, og lett for oss som personal å ha en og forholde oss til.
En gang han var syk ble det sendt en sjåfør fra Norges taxi til oss. Som skulle hente. Han skjønte ikke norsk og det var vanskelig for oss og kommunisere med han, da er det også vanskelig for brukerene våre. Dagen etterpå var det mange av dem som sa at de ikke følte seg trygge. De sa også at det ikke gikk an å snakke med han.

Vi opplever desverre igjen at en av brukeren våre som er gående, men er engstelig for å kjøre stor bil, nå ikke får ha den faste sjåføren sin kanskje ikke får dette lenger. Hun tør ikke gå inn i bilen, men står på utsiden og gråter. Vi har prøvd i sammarbeid med boligen flere ganger at hun skal kjøre i disse oppsammlingsbil ene, men de har ikke tid til å vente på henne. I overgangsperiod en har hun nå hatt egen bil, som har fungert greit, men får hun ikke det lenger vet vi ikke hvordan vi kan hjelpe å løse det for henne.

Hilsen Siv Anita

You have no rights to post comments