Funksjonshemmede

Hederspris fra Handikapforbundet

Hederspris fra HandikapforbundetLørdag kveld tilbragte jeg i hyggelig lag på middag sammen med styret og tillitsvalgte i Norsk Handikapforbunds fylkeslag i Oslo, i anledning av at Handikapforbundet tildelte meg en hederspris, og et litografi av Per Kleiva:

"Norges Handikapforbund Oslo har besluttet å tildele deg vår hederspris som vi i særskilte og svært sjeldne tilfeller tildeler personer, organisasjoner eller institusjoner utenfor våre egne rekker. Sist ble denne prisen delt ut i 2006.

Slik ekstern heder tildeles den eller de som på en særskilt fortjenestefull måte over flere år har arbeidet for, og skapt engasjement/interesse for vår sak, for vår målgruppe.

NHF Oslo, ved regionstyret, besluttet i sitt styremøte den 8. 9 d.å å tildele deg vår hederspris og anerkjennelse for ditt mangeårige og store engasjement og arbeid til beste for enkeltpersoner med funksjonshemning  og for vår målgruppe som helhet. Vi har merket oss din genuine interesse for å skape et samfunn for alle, et samfunn fritt for barrierer, hvor alle har like muligheter. NHF Oslo ønsker å tildelen denne prisen på vår årlige ledersamling lørdag den 17.9. 2011.

På vegne av Norges Handikapforbund Oslo takker vi for innsatsen og det store engasjementet og ser frem til fortsatt godt samarbeid."

Les hos Handikapforbundet
Les hos Akers Avis Groruddalen