Funksjonshemmede

Funksjonshemmedes vaktbikkje

Funksjonshemmedes vaktbikkjeJeg blir ydmyk når Norges Blindeforbund i sitt siste medlemsblad har et portrettintervju med meg under overskriften "Funksjonshemmes vaktbikkje", og artikkelen innledes slik:

"– Ivar Johansen arbeider utrettelig og intenst for å sette funksjonshemmedes utfordringer på dagsorden, sier Blindeforbundets fylkessekretær i Oslo om SV-politikeren.

For Blindeforbundets fylkeslag i Oslo er Johansen en viktig alliert, som har tatt opp saker i bystyret, informert om politiske vedtak og satt blindesaken på dagsorden. SV-politikeren er blitt omtalt som en funksjonshemmedes «vaktbikkje», en som taler funksjonshemmedes sak og sier fra når noe ikke er bra nok.

– Han har et glødende engasjement som har hjulpet Oslo fylkeslag i en rekke saker. Vi hadde for eksempel arbeidet lenge i møter med byråden rundt transportsituasjonen for våre seniorer. Johansens spørsmål til bystyret satte fart på saken og det løste seg få dager etter dette. Det er veldig godt å vite at det finnes mennesker som Johansen, skryter fylkessekretær Oslo, Aina Kaupang."

Les artikkelen i tidsskriftet Norges Blinde (pdf)

Kommentarer   

#1 Thomas F. H. Torjusen 02-02-2012 10:41
I mine år for NBF-Oslo fra 2003 til 2007 var Ivar en sterk støttespiller i arbeidet med å styrke blinde og svaksyntes sak. All honnør til ham for innsatsen. Uavhengig av partitilhørighe t ville det styrke den kolletktive bevisstheten omkring funksjonshemmed es utfordringer og problemer dersom flere politikere brukte like mye tid og energi som han gjør på å tale deres sak. Heia Ivar!
#2 En mor 03-02-2012 02:13
Ja, den tittelen har du virkelig fortjent - takk for den innsatsen du gjør for våre funksjonshemmed e barn!

You have no rights to post comments