Funksjonshemmede

Forhåndsbetalt TT?

Forhåndsbetalt TT?Jeg har fått dette spørsmålet:

"Min funksjonshemmede sønn fikk tidligere tilsendt betalingshefter fra Oslo Taxi. Dette var meget praktisk. Så ble det kuttet helt å sende ut, men kan kjøpes hos Oslo Taxi i Trondheimsveien. Meget upraktisk, da han må bruke TT for å komme dit. Han sitter i rullestol, og har litt vanskelig med å passe sine penger.

Kan man ikke heller betale inn en sum penger, og trekke dette fra sitt TT kort? Dagens praksis er i alle fall altfor tungvint. Kan du se på dette?"

Det skal jeg selvsagt gjøre. Noen som forøvrig har erfaringer eller kloke innspill?

Kommentarer   

#1 Marit Heggelund 10-03-2012 23:13
Jeg trodde man kunne bestille "billetter" og få dem tilsendt. Kjempetungt system dette som beskrives her.
#2 Marit Heggelund 10-03-2012 23:16
Jef fikk ellers brev i dag om nyheter m,h,t, TT. Supert for de som kan gå, de skal heretter slippe samkjøring og kan bruke vanlig taxi. Blindeforbundet har gjort en kjempejobb her, hurra for dem! Men jeg begriper ikke hvorfor vi i rullestol fortsatt må finne oss i å blir kjørt rundt som annen pakkepost? Og hvorfor ikke jeg kan få benytte vanlig taxi når jeg ikke trenger den elektriske rullestolen?
#3 Kaare Gilhus 11-03-2012 20:38
hvorfor kan man ikke betale med visakort i spesialbilene
#4 Sasha Al-Halabi 11-03-2012 22:27
er så enig !

TT-kort systemet er for firkantet, tungvind. Min kjære har en funksjonshemmig med begrenset arm og ben funkjson, og likevell må vi alt for ofte ta t-banen og trikken som er ganske usikre og kan være farlig (han falt faktisk fra trikken tidligere og skadet seg veldig og hadde stor flaks for han havnet under trikken) rett og slett fordi dette er alt for dyrt og slitsomt. Ikke alltid man har kontanter - ikke alltid man har nok (35 kr pr tur ) og bare man skal stoppe bilen for å poste et brev i postkassen og kjøre videre er det plutselig 2 turer og ikke en ...
#5 Anne Gro 15-03-2012 22:42
Når det gjelder betelingshefte har jeg ringt Oslo Taxi og fått dem til å sende meg i posten to hefter hver gang - til min funksjonshemmed e søster. Etter noen dager kommer det regning som jeg bare betaler over nettbank, så det er ikke noe bry å få tak i dette i det hele tatt.
#6 Bjørn 16-03-2012 15:29
Tilsending av blokker opphørte ca. 15.januar i år. Årsaken til dette er at flere brukere mottar hefte, men er sene betalere eller dropper å betale. Det jobbes med en annen måte å betale på f.eks. forhåndsbetalin g eller kort med en sum lagret. Pr. dags dato må man dessverre reise til Oslo taxi for å kjøpe blokker.

You have no rights to post comments