Funksjonshemmede

TT-transport til besvær

TT-transport til besværTT-avhengige Ann Karin Fronth sendte meg i går denne mailen:

"Jeg er frustrert over Samres. I går, 14. maiskulle jeg hentes på Malmøgaten Aktivitetssenter kl. 14.00. Da bilen ikke kom ringte vi og etterlyste den, og fikk da beskjed om at det skulle komme bil kl. 14.40 da det var blitt problemer med bilen som opprinnelig skulle hente meg. Jeg fikk beskjed om at da jeg er gående skulle jeg hentes sammen med 2 andre rullestolbrukere. Jeg er da ikke gående. Hvor har Samres fått disse opplysningene fra? Jeg bruker elektrisk rullestol og jeg gjør ikke det for morro skyld, men som en dyd av nøvendighet.

I går gikk jeg glipp av svømmetimen min pga. at jeg ble hentet for sent. Jeg har uttallige eksempler på at Samres ikke oppfyller kravene som stilles til dem. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg er blitt hentet for sent og ikke kommet presis til avtaler jeg har hatt.

Nå har det gått så langt at jeg slutter på Malmøgaten Aktivitetssenter, pga. av alt rotet som Samres steller i stand for brukerne.Jeg er oppgitt og forbanna. Noe må gjøres med Samres. Vi er lei av å bli behandlet som annenrangs borgere."

TT-tjenesten skal sikre bevegelseshemmedes deltakelse i samfunnet, bl.a. til et viktig aktivitetssenter som Malmøgata. I dag har vi ikke TT-tjeneste som sikre dette, og Byrådet er dessverre ikke i stand til å være den profesjonelle innkjøper som stiller nødvendige krav til eksterne leverandører av tjenester.