Funksjonshemmede

Utviklingshemmedes interesseorganisasjon: Anbudsutsettelse gir dårligere TT-tjeneste

Utviklingshemmedes interesseorgasjon: Anbudsutsettelse gir dårligere TT-tjeneste

De er krystallklare: Gjennom flere år har TT-brukerne i Oslo erfart at kvaliteten går nedover.

"Vi er opptatt av at våre brukere blir tatt på alvor og respektert som likeverdige personer. TT-tjenesten er en viktig tjeneste for våre medlemmer. Utførelsen av tjenesten har gjennom flere år hatt store konsekvenser for brukerne, ikke minst gjennom det daglige stress og den påkjenning utførelsen av tjenesten påfører både brukere og pårørende.

Anbudsutsettelse skal gi bedre kvalitet, men gjennom flere år har TT-brukerne erfart at kvaliteten går nedover. Byrådet har vist liten evne eller vilje til å stille nødvendige krav til leverandøren og å følge opp leveransen. Det synes som om byrådet kun er opptatt av at det er en billigst mulig tjeneste og ikke av kvaliteten på tjenesten, og brukerne av tjenestene er ikke i stand til å følge opp kvaliteten. Det er årsaken til at kvaliteten ikke bedrer seg," skriver Landsforbundet for utviklingshemmede og pårørende LUPE) i en hendelse til bystyret og byrådet.

Les hele henvendelsen nedenfor.

Kommentarer   

+1 #1 Anders W Olsen 03-05-2015 15:43
Det er trist, men dessverre ikke overraskende.
+2 #2 Edith Tvedt 03-05-2015 15:45
merkeleg at dei trur, at noko vert bedre av å bli billigare
+3 #3 Tone Vågbø 03-05-2015 15:54
Det byrådet kun tenker på er å spare penger - brukerne gir de blaffen i ! Så synd at ikke alle i byrådet har en utviklingshemme d i familien, for da hadde situasjonen vært en helt annen. Slik er det bare.
+1 #4 Elin 03-05-2015 19:55
Nå har de fått mange gode tips om hvordan vi kan få økt kvaliteten på TT-tjenesten. Det vil være avslørende om de ikke tar det til følge.

Legg til kommentar