Helsevesen

Har Legevakta sluttet å informere om rett til fysioterapi?

Har Legevakta sluttet å informere om rett til fysioterapi?En av byens innbyggere har henvendt seg til meg med følgende info:

"Jeg har en erfaring med endring i praksis på Legevakta vedr. informasjon om at man har rett til fysioterapi etter bruddskader. Det gjelder i hvert fall overarms- og håndleddsbrudd som jeg har hatt. Før fikk man informasjon på legevakta om rett til fysioterapi, mens nå gis ikke slik informasjon lenger.

Man skal altså være godt informert, enten fra andre eller ved å grave på nettet (muligens) for å vite det. Kan det være et forsøk på sparetiltak? I så fall kan det virke mot sin hensikt fordi det tar lengre tid å bli bra, og kanskje blir man aldri helt bra.
Mulig at man bare kutter ut informasjon til eldre (over 66 år) siden mine brudd var hhv før og etter, men dette vet jeg ikke."

Jeg har sendt fram spørsmål til Byrådet, som bes besvare skriftlig overfor bystyret om dette er korrekt, og hvis ja; om Byrådet vil ta nødvendige initiativ slik at Legevakta gjenopptar å informere besøkende om rett til fysioterapi etter bruddskader.