Innvandrere, antirasisme

Fabians innvandrerfengsler.....

Fabians innvandrerfengsler.....Fabian Stang er på førstesida i dagens Aftenposten, og jeg velger å referere kloke reaksjoner fra min Facebook-venn Patricia Kaatee:

"Flott morgen inntil jeg hører ordfører Fabian Stang på radioen fortelle at han vil sperre inn alle asylsøkere fordi de voldtar "våre jenter". For det første, Stang, jeg er ikke jente di. For det andre, Oslo-poliets voldtektsrapport viser at 38 % av gjerningsmennene har norsk landbakgrunn - og 51 % er fra Europa. Foreslår vi nå like godt sperrer inn alle menn. I hvert fall mellom kl 18 fredag kveld og kl 06 mandag morgen. Sånn for sikkerhets skyld.

Med utgangspunkt i Oslo-politiets voldtektsrapport fra mai, som er basert på fjorårets anmeldelser, var profilen på de 5 pågrepne gjerningspersonene for overfallsvoldtekter slik at 2 var svært unge (under 18) og to hadde psykiatriske diagnoser. Inkluderes overfallsvoldtektene der gjerningsperson ikke ble identifisert ble 8 beskrevet som afrikansk/mørkhudet, 5 vestlige/nordiske, og 4 asiatiske. Mulig vi bør sperre inne alle afrikanske/mørkhudede, asiatiske, nordiske menn, samt menn med psykiatrisk diagnose Stang?"

Fabian Stang er jurist, og skal slåss for folks rettsikkerhet ......

Les Fabian Stang i Aftenposten
Les Oslopolitiets rapport
Les også