Innvandrere, antirasisme

Etter valget i Sverige: Et gedigent tankekors

Etter valget i Sverige: Et gedigent tankekors

Ingbrigt Steen Jensen setter ord på det:

"Sverige i dag:

Jo flere innvandrere som lever i ditt nærområde, jo færre stemmer Sverigedemokratene.

Jo færre innvandrere som bor i nærheten, jo flere stemmer på innvandringskritikerne.

Sverigedemokratene fikk under 10% av stemmene i Stockholm (der det som kjent er forferdelige svenske tilstander), men over 30% i deler av Sør-Sverige, der det knapt bor innvandrere.

Den samme effekten var tydelig i Norge i de første par årene etter "flyktningekrisen" i 2015. De lokalsamfunnene som fikk et asylmottak i nærheten, var først kritiske, men ble fort begeistret over sine nye naboer og lei seg da mottakene ble nedlagt.

Vi som knapt ser innvandrere i hverdagen, er de mest kritiske. Vi som aldri har hørt et bønnerop eller sett en kvinne i niqab, er mest ivrige på å forby dem.

Et gedigent tankekors."

Kommentarer   

0 #1 L. Petersen 09-10-2018 08:17
Jeg har aldri sett en hijab eller hørt et bønnerop her hvor jeg bor. Og derfor vil jeg forby det. Fordi jeg ikke vil ha det her. Hvis vi ikke forbyr det nå, så dukker det opp her også og da er det for sent, da er det umulig å bli kvitt. Derfor vil folk forby det nå før det blir et problem.

Desverre så styres Norge av pr-kåte godhetsapostler som ikke aner hva de driver med. Folk sier "jammen vi har jo ikke bønnerop her, så hvorfor skal vi forby det??" Og jeg bare ser på dem og tenker herregud... Hvordan er det mulig å bli så dum.

Legg til kommentar