Innvandrere, antirasisme

Enstemmig Oslo bystyre: Oslo skal være en rasismefri sone

Enstemmig Oslo bystyre: Oslo skal være en rasismefri sone

Et enstemmig bystyre (inkl. Fr.P.) vedtok i går kveld at "bystyret stadfester at Oslo skal være en rasismefri sone hvor mennesker av ulikt utseende og opphav sammen skal leve og bo i frihet fra diskriminering og med respekt for alles universelle menneskerettigheter."

Samtidig vedtok et tydelig flertall i bystyret (alle partier unntatt Fr.P.) at "bystyret har forståelse for bydelsutvalget i Gamle Oslo sin uttalelse i saken om at Tøyen Torg ikke er et egnet sted for å avholde arrangementer slik SIAN har søkt om og oppfordrer derfor bydel Gamle Oslo til å benytte seg av handlingsrommet redegjort for i Kommuneadvokatens notat."

Ordfører Marianne Borgen (SV) understreket at dette handler om Tøyen torg som et lite og kompakt torg, med mye barn og unge, og at et arrangement her kan by på store sikkerhetsmessige utfordringer.

Kommentarer   

#1 S. Iversen 29-09-2019 06:58
Har dere hørt den om afrikaneren som kom til Norge for å få hjelp? Det var så synd på han og han fikk gratis hus og mat og alt han trengte av NAV. Også fant politiet fire kilo heroin, flere hundretusen kroner i kontanter og tre skarpladde håndvåpen hjemme hos han. Sann historie. Fortell meg mer om hvordan vi nordmenn må jobbe hardere for å integrere de stakkars, stakkars utlendingene... Og fortell meg mer om hvor rasistiske og grusomme nordmenn er. De samme nordmennene som betaler for alt sammen.
#2 S. Iversen 29-09-2019 07:03
Det er pussig, de som nå kaller seg antirasister, er de verste rasistene vi har i Norge. De er fullstendig opphengt i hudfarge, er du hvit så er du en rasist og er du svart så trenger du hjelp. Antirasister er de verste rasistene jeg har møtt. Det finnes ny-nazister som er mindre rasistiske enn antirasitiske nordmenn. Dere burde virkelig skjerpe dere.

You have no rights to post comments