Internasjonal politikk

Løslat Mohammad Othman!

Løslat Mohammad Othman!Israelske okkupasjonsstyrker arresterte tirsdag Mohammad Othman da han krysset grensen mellom Jordan og den okkuperte Vestbredden etter et besøk i Norge. Der har han bl.a. besøkt Sosialistisk Ungdom, som har hatt et tett samarbeid med Mohammad i flere år.

Mohammad er 33 år gammel og har dedikert de siste ti år av livet sitt i kampen for palestineres menneskerettigheter. Hans landsby, Jayyous på den okkuperte Vestbredden, har mistet størstedelen av sin jord etter bygginga av Apartheidmuren og bosetterkoloniene. Han har arbeidet konstant med å fortelle verden om de israelske krigsforbrytelsene mot hans folk og har et stort nettverk i den internasjonale solidaritetsbevegelsen.

Protester mot fengslingen ved å sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. her i Oslo, direkte til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., og til den Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Les mer om saken i Dagbladet.


Kommentarer   

#1 Trine Eklund 25-09-2009 12:48
Det er vanskleig å gi uttrykk for Israels inhumane politikk og de mange brudd på internasjonal lov og rett som Israel ustanselig gjør seg skyldig i.
Hva som gir håp er de mange jøder i USA som nu protesterer og samler seg om å informere, protestere og gjøre folk og spes. jøder verden over oppmerksomme på om hva som skjer. Mao et "opprør" innenfra - hva som MÅ til for at en forandring skal skje. Se www.jewishvoiceforpeace.org

You have no rights to post comments