Internasjonal politikk

Morrocan Oil - hold deg unna!

Morrocan Oil - hold deg unna!

Mulig du blir vakker av Moroccanoil- men dessverre foregår mye av deres produksjon i Israel. Moroccan Oil er et israelsk selskap med produksjon i flere land, deriblant Israel. Cutrin Norge importerer og fører produktserien for frisørsalonger i Norge.

Firmaet håper på fred, men har ingen planer om å legge ned produksjonen i Israel. Les etiketten nøye på hårpleie- og skjønnhetsprodukter, og send Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. til selskapet som er med å finansiere okkupasjon gjennom å betale skatt til Israel.

De siste årene har Moroccan Oil spredt seg raskt og er idag et vanlig syn hos norske frisører. Få er bevisste på at dette faktiskt er et israelsk produkt.

Foruten å unngå å kjøpe produktene finnes det flere ting man kan gjøre som privatperson. Snakk med din frisør: Før du bytter frisør så snakk med dem og forklar situasjonen. Du kan f.eks hjelpe til å finne alternative produkter.


Kommentarer   

+1 #1 Eva Braseth 14-04-2019 09:45
Dette var nyttig info! Jeg har boikottet israelske varer siden 80-tallet, og har tenkt å fortsette med det. Og, jeg har sett reklame i frisørsalongen jeg bruker, men heldigvis aldri kjøpt eller brukt. - Ut fra navnet kunne man tro det har noe med Marokko å gjøre....
+1 #2 Tone Liss Birkelund 14-04-2019 09:48
Æsj også...visste ikke dette..da er det slutt på de hårproduktene for mitt vedkommende

Legg til kommentar