Internasjonal politikk

Jerusalem brenner! Sanksjoner Israel nå!

Jerusalem brenner! Sanksjoner Israel nå!

Det blir arrangert digitale markeringer over hele landet tirsdag 11. mai kl. 17.00. Vis solidaritet med det palestinske folket – bli med HER

I morges inntok israelske styrker Tempelhøyden og palestinere i hele byen blir møtt med arrestasjoner, tåregass, gummikuler og lydgranater. Ambulansene kommer ikke til, og i kveld var det planlagt en marsj hvor ekstreme sionister skulle gå gjennom Gamlebyen med israelske flagg i kveld, beskyttet av den israelske hæren.Jerusalem er ulovlig annektert av Israel, de vet at de provoserer ved å sende væpnede styrker mot folk som ber under Ramadan og ved å kaste folk ut av hjemmene sine. De kommer ikke til å stoppe av seg selv, men må møte press og sanksjoner som svar på den manglende respekten for internasjonal lov og menneskeverd. Nå må den norske regjeringen handle! 

Israelske myndigheters voldsbruk og demonstrasjoner de siste dagene har resultert i flere hundre skadde i Jerusalem. I kveld startet Israel å bombe Gaza, og ifølge siste nyhetsmelding fra nyhetsbyrået AP melder palestinske myndigheter om at minst 20 personer er bekreftet døde så langt. Minst tre av dem er barn. 

Vis din støtte til det palestinske folket med å lage en liten markering der du bor. Samle venner eller familie og lag din plakat med teksten: Jerusalem brenner! Sanksjoner Israel NÅ! Legg ut bildene på Instagram, Twitter, Facebook osv., og bruk hashtaggene #SaveSheikhJarrah, #JerusalemBrenner og #SanksjonerIsraelNå. Tagg gjerne @palestinakomiteeninorge og @fellesutvalgetforpalestina. 

Besøk arrangementet på Facebook for mer informasjon!

Kommentarer   

#1 Martha Moustaide 10-05-2021 21:16
Stop criminal Israel!
#2 NINA 10-05-2021 21:50
STOPP APARTHEID UTFØRT AV ZOINIST STATEN.STOPP ETNISK RENSING AV PALESTINERE. DET TRENG HANDLING ILLE TOMME ORD.
#3 Siw-Christine Brandt 11-05-2021 05:14
Norske myndigheter må sanksjonere Israel, og legge press på USA !
#4 Ole Randers 11-05-2021 08:26
Sanksjoner Israel NÅ!
#5 Hilde Houen 11-05-2021 13:56
Nå MÅ verden reagere
#6 Ben Dover 11-05-2021 23:14
Knus terror organisasjonen Hamas. De setter sine egne innbyggere i stor fare. Ofrer sivile liv.

You have no rights to post comments