Miljø og kollektivtrafikk

Fr.P vil byråkratisere Sporveien ytterligere

Fr.P vil byråkratisere Sporveien ytterligereRune Aasen, leder av Oslo Sporveiers Arbeiderforening, er forbannet. Frp-byråd Jøran Kallmyr vil splitte opp sporveisselskapene ytterligere.

Og jeg forstår veldig godt hans reaksjon. Fra før sløser Sporveien bort 55 millioner kroner hvert år på en særs uhensiktsmessig oppsplitting og pulverisering av ansvar, men som Fr.P-byråden insisterer på at vi skal ha. Og nå vil hans splitte opp ytterligere.

Det er dyrt for Oslos skattebetalere å la Fremskrittspartiets ideologiske dogmer styre Oslos kollektivtrafikk. Og ikke minst; å ha Venstre som Fr.Ps fremste støtteparti.

Les Rune Aasens reaksjon
Les også nettsidene til Oslo Sporveiers Arbeiderforening

Kommentarer   

#1 Berit Berntsen 25-06-2011 12:13
Slik type oppdeling blir bare mer byråkratisk,ska per mer uklare ansvarsforhold og spiser opp etaten bit for bit.
#2 Pål 25-06-2011 12:20
Til tross for at Frp hevder de er mot byråkrati - eller muligens nettopp derfor. En multippel moral er kjekk å ha, vet vi.
+1 #3 Johan M Røsjø Falch 25-06-2011 15:51
En sak er helt klar; i september må vi få bort blåfisen fra Oslo rådhus og makten i Bystyret og absolutte hegemoni i Byrådet med avdelinger!!

Det er så grusomt å være vitne til den ukultiverte markedsliberali smen som ikke er grunnet på annet en dogmer om at "markedet regulerer alt!" og det tøylesløse idioti og profittbegjær!

Nå må vi som er flertallet av Oslos ordentlige mennesker med moral og god etikk ta tilbake makten fra disse forferdelige høyrekreftene som har herjet byen i mange år, og som pulveriserer alt som er rett og rimelig, også i transportsammenheng!

Stem i september, men ikke på de borgerlige!
-1 #4 Raheel Khalid 25-06-2011 17:12
Frp for en dum gjeng av folk som sitter i det partiet...

You have no rights to post comments