Miljø og kollektivtrafikk

Fabian Stang lukker og stenger

Vi trenger ikke flere inntekter til kommunen. Lukker og stenger i stedet.

"– Hvis man først skal øke skattene, er ikke eiendomsskatt den dummeste. Poenget er at vi ikke trenger den i Oslo. Jeg mener det er en fallitterklæring av Raymond Johansen å si at de ønsker å ta over, men at de ikke klarer å styre uten å få mer penger," sa Fabian Stang til VG forleden, illusterert av et bilde der han freste rundt i sin sportsbåt på fjorden.

Men som Aftenposten skrev i går: "Endelig er sommeren her - men nå stenger Frognerbadet." Fabians Oslo har verken råd til tilstrekkelig investeringer elller nødvendige driftsmidler til å holde Frognerbadet åpent. I stedet stenger han badet for vinteren, eller retter sagt: i beste sommersesong. 

Fabian velger å lukke og stenge. Men hadde det dreid seg om vinter-OL, da sitter millionene løst hos Fabian og bystyreflertallet. Men de pengene er jo allerede brukt opp, og da må vel kuttene tas et sted.

Kommentarer   

0 #1 HARALD 19-08-2015 05:25
I tillegg stenger tøyen for opppussing Nordtvet bad har kuttet ned på åpningstidene nå kunne fra 14 til 18. Og rykter om at det skal settes bort til private. Betjeningen er kuttet og de som er igjen vet ikke om hva som skjer med dem.
0 #2 Aud Sneve. 19-08-2015 05:49
Hvorfor får jeg ikke trykt vekk mitt "Liker". Det er Ivar Johansens Blogg jeg liker, ikke Fabian Stang.
+1 #3 Anne Lise Rasmussen 19-08-2015 21:53
Fabian og Høyre har styrt i mange år. De burde gå i seg selv og se alt de ikke har gjprt noe med. Fabian burde hørt intevjuet med en ansatt i hjemmetjenesten som viste hvordan det var satt opp eks antall minutt til hvert besøk og det var så stramt at det skjærte seg som oftest. Alt ble registrert - når hun gikk inn og når hun gikk fra en bruker. Hvor er personvernet? Hvor er menneskeverdet. Hva med livskvalitet Fabian Stang? Som sykepleieren sa - vi jobber med mennesker. Istedet for å høre på Fabians festtaler bør folk gå rundt å spørre på boliger og sykehjem om hvor mye mer hjelp - pesonale de har fått mens Høyre styrt Oslo? Jeg hører om flere bydeler som ikke har råd til å gi støttet til ferie for mennesker med utviklingshemmi nger - osv? Er ikke det en rettighet for alle å få ferie?
+1 #4 Siri Thorsland 19-08-2015 21:55
Og lojale mot brukerne. Men desverre kjører mange kommune ledere på lojalitet til dem; dvs lydighet. Og det er skremmende
0 #5 Reidun Birgitte Skjønberg Hans 19-08-2015 21:57
Det er sånn vi ønsker politikerne skal være. Takk :)

Legg til kommentar