Offentlig styring

Blogg i folkets tjeneste: 6.700 besøkende sist uke

Blogg i folkets tjeneste: 6.700 besøkende sist uke

Hovedmålsettingen med denne bloggen er, som min folkevalgtrolle ellers, å være i folkets tjeneste. Det betyr å informere, være i aktiv dialog og skape debatter. Dette er en toveiskanal, fordi jeg vet at de gode politiske beslutninger forutsetter at politikken utformes i dialog med folk ute i byen.

Også sist uke har det vært særs høy aktivitet, med hele 6.700 unike besøkende, og hopetall av debattinnspill.

Det mest besøkende og omdiskuterte bloggoppslaget har vært:

Lege Mads Gilbert har nettopp kommet hjem fra Gaza. Han har - etter bestilling - levert en detaljert rapport til FNs organisasjon for palestinske flyktninger (UNWRA) om situasjonen for helsevesenet på Gazastripen. Etter avtale med Mads Gilbert la jeg her på bloggen ut den rapporten han har sendt fram til FN.

– Hele sivilsamfunnet i Gaza, som består av 1,7 millioner mennesker, står i dyp knestående når de nå mottar havet av bomber og raketter fra den israelske krigsmaskinen, sier Mads Gilbert. Hans rapport gir oss bakgrunnskunnskap til å bli klok av.

10.000 personer følger meg - og mange gir meg innspill - også på sosiale medier som Facebook, Twitter og Linkedin. I løpet av et år har 200.000 vært innom denne bloggen. Og ikke minst: Mange mottar mine temamessige nyhetsbrev. Ta kontakt om du har synspunkter eller innspill.

Kommentarer   

0 #1 Ingebjørg Hovland 15-07-2014 04:33
Så bra, Ivar! Debatt, dialog og sakelige argumenter driver saken, ikke usmakliheter og djevelskap.
0 #2 Rune Haaland 15-07-2014 04:35
Jeg er imponert over ditt engasjement og produktivitet mht å legge ut stoff. Veldig imponert. Stå på!
0 #3 Åse Karin Karlsen 15-07-2014 06:47
Veldig glad for dine konstruktive bidrag for de mest sårbare gruppene både her til lands og i det store utland..Jeg er en av de som følger med og ikke minst heier deg videre..Verden hadde blitt ett meget bedre sted for alle, om det bare fantes flere som deg..Med holdningene..I tjeneste for folket..

Legg til kommentar