Privatisering, marked og konkurranse

Bydel Frogner: Eksponerer følsomme personopplysninger gjennom anbud

Bydel Frogner: Eksponerer følsomme personopplysninger gjennom anbud"19 år. Mann. Bydel Frogner.

Bruker har diagnosen ADHD og tilknytnings- og adferdsvansker. Han har i tillegg en organisk hjerneskade på bakgrunn av mors metadonbruk i svangerskapet. Dette sammen med andre påkjenninger gjør at han har hatt tilbakvendende depressive episoder.
Han ble adoptert rett før fyllte 1 år. Adoptivmor døde da han var rundt 14 år gammel. Far er nå bosatt i utlandet.
Per i dag soner han en dom på 1 1/2 år grunnet legemsbeskadigelse. Han har tidligere hatt flere dommer hvor han har blitt dømt til samfunnstjeneste. Disse hendelser har skjedd mens han har vært på institusjoner i regi av Barnevernet.
Han har en utagerende og tildels uforutsigbar atferd. Han er sterk og kan benytte fysisk vold mot personer. Mange brutte relasjoner helt fra spebarnsalder og flyttinger har gjort at han har tilknytningsvansker.
Bruker har vært utprøvende ift rus, drevet med hasj og prøvd andre rusmidler, men i mindre grad."

Dette er utdrag fra en kunngjøring bydel Frogner har lagt ut på anbudstorget. På nett opplyser også bydel Frogner hvilke medisiner gutten går på: Strattera, Lamictal og Loratadin. Jeg mener kommunen, gjennom å eksponere så detaljerte, følsomme, personopplysninger i offentligheten påfører ungdommen økt skade. Anbudspolitikken er uverdig. Jeg tok saken opp i gårsdagens bystyremøte, og byrådsleder forsikret at han ville gå inn i saken.

Les anbudets kravspesifikasjon (pdf-dokument)