Psykisk helse

Psykisk helsearbeid: Byrådet ber om innspill

Psykisk helsearbeid: Byrådet ber om innspill

Sakte men sikkert dreies kommunen - og i denne sammenhengen byrådet - til å invitere innbyggerne, fagmiljøer og interessegrupper til å komme med innspill i de faglige og politiske beslutningsprosesser. Jeg har brukt mye ressurser for å motivere til dette, og denne bloggen er jo eksempel på hvordan det kan være.

Kommunen og byrådet inviterer nå Oslos innbyggere, foreninger, organisasjoner, bedrifter, lag og enkeltpersoner til å komme med innspill til kommunens nye handlingsplan for psykisk helsearbeid. Planen skal avgis av byrådet til bystyret i løpet av høsten 2014. Før dette skal byråd for helse- og sosiale tjenester Øystein Eriksen Søreide gjennomføre et "speed-møte" med forskjellige aktører.

Frist for å komme med innspill til planen er onsdag 10. september. Innspill sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Innspillene vil bli lagt ut på kommunens nettsider.

Kommentarer   

0 #1 Jan Olaf Ellefsen 31-07-2014 12:00
Tvangspsykiatri påfører oss mye mer elendighet enn verden forstår. Kommunalt ansatte psykisk helsearbeidere må ikke begå tvangspsykiatri , herunder tvangsmedisiner ing av pasienter i sine egne hjem, verken med piller eller sprøyter. Byrådet kan ikke vedta det selv, men byrådet kan be helse- og omsorgsdepartem entet og Stortinget om å gjøre det: Tvangspsykiatri en må stanses og ekstremt strengt forbys.
0 #2 Jan Olaf Ellefsen 31-07-2014 12:03
Og ingen andre former for tvangspsykiatri skal heller begås andre steder av andre ansatte. Tvangspsykiatri påfører oss mye mer elendighet enn verden forstår. Tvangspsykiatri må ekstremt strengt forbys.

Legg til kommentar