Rus

Byrådslederen liker ikke sannheten

"Mens de aller fleste av oss kan krype under en varm dyne i februarnettene så finnes det de som ligger ute i vinterkulda i Oslo. Mannlige rusmisbrukere velger heller å sove utendørs enn å bruke kommunens tilbud, som de mener er lite tilgjengelig og uverdig. De ønsker andre en fin dag, men har selv kalde netter". Det var introduksjonen til en reportasje i NRK Dagsrevyen.

Oslo kommune har havnet ut i kraftig polemikk med NRK, bl.a. på grunnlag av informasjonsavisa Oslo kommune sender til alle husstander. Byrådsleder Erkling Lae mislikte den kommunale informasjonsavisas polemiske form. Men byrådslederen er fortsatt indignert over at NRK Dagsrevyen ga "inntrykk at vedkommende ikke hadde et adekvat botilbud." Ja, mislik det gjerne det, men sånn er virkeligheten: Kommunens botilbud er ikke kvalitetsmessig gode nok, slik at en del i stedet velger å bo i trappeoppganger og under broer. Kanskje byrådslederen selv kunne forsøke ei uke på Ila hybelhus?

Se bladet Journalisten
Se side 35 i referatet fra bystyret

Kommentarer   

0 #1 Bjørn Paulsen. 06-04-2010 20:54
Det går ikke an å lyve om dette, noe politikerne ofte gjør.De SIER de har avskaffet hospitser,,noe som er løgn ! De sier de har botilbud til alle som trenger det..noe som er løgn. De driver en ,,byfornyelse,, noe som får husleia til å nesten dobles,,men sier det ikke får innvirkning,,no e som har vist seg å være...nettopp ,løgn.Hvert valgår,,sier man valgflesk,La oss døpe det om til kvartals-løgner ..De lyver så det renner hvert fjerde år..De endrer Soria Moria betingelsene, som de passer.Kalles TOLKNING..til og for hva og hvem ? Hvor lenge skal politikerne få lov til å holde på med dette ? Er menneskene så drittleie,,og likeglade, at de stemmer i ørska,?

Legg til kommentar