Rus

Oslo kommune trapper opp på Plata

Oslo kommune trapper opp på PlataOslo kommune trapper opp patruljeringen rundt Oslo Sentralstasjon, Plata og Jernbanetorget i Oslo. - De siste par ukene har det blitt mer og mer tydelig at sterkt hjelpetrengende rusavhengige ikke har fått den nødvendige helse- og sosialfaglige støtte fra det offentlige hjelpeapparatet. Det vil vi ha en slutt på. Rusavhengige har krav på hjelp, sier byråd Sylvi Listhaug til Dagbladet.

Derfor har Oslo kommune i løpet av de siste par dagene satt inn mer ressurser som skal patruljere på området utenfor Oslo Sentralstasjon. Våre fagfolk skal kartlegge den enkelte rusavhengiges hjelpebehov, og sørge for at alle som ønsker det skal få nødvendig hjelp. Hver enkelt skal få en personlig saksbehandler som skal være "døråpner" og sikre at hjelpeapparatet stiller opp.

Leser jeg i Dagbladet ......, eller var det en drøm?

Les mer i Dagbladet 

Kommentarer   

0 #1 bjørn 18-07-2009 18:59
Ja jøss!!de hjelper virkelig de rus avhengige ved og kaste de fram og tilbake og tar fra de doser så de må begå mer kriminelt for og få inn mer penger!!Ruspoli tikken i Norge er så på trynet mot sin virkning.HJELP de stakkars menneskene i stedet og begynn og behandle de som mennesker og ikke dyr!
0 #2 Cathrin Solem 18-07-2009 21:06
Høres jo bra ut, men.....ja, det er nok en drøm. Ellers hadde vel resten av oss som jobber i hjelpeapparatet blitt informert for å kunne samarbeide?
0 #3 Cathrin Solem 18-07-2009 21:07
Det er nok i så fall mange som hadde stilt opp. Med glede, tror jeg.
0 #4 Gina Karlsen 18-07-2009 21:08
Ja,og med leger i spissen-da hadde det blitt opprydding uten å jage folk vekk som kveg.
Ikke hadde det blitt sløst med midlene heller-Og da hadde Helseministeren vår sett de resultatene han venter på..
0 #5 Gina Karlsen 18-07-2009 21:08
Politikerene:No en tror det ikke nytterog kaster tiden bort med prat..
0 #6 Peder Aas 18-07-2009 21:09
Hvis Høyrebyrådslede r Lae hadde gjort det, så hadde han ikke vært en Høyrebyrådslede r.
Alle handler i tråd med sin overbevisning, selv om man ikke trenger å respektere alt for det.
Hvem blir de neste, de fattige EØS-borgerne fra tidligere sydøst-Europa?
0 #7 Arild Knutsen 21-07-2009 07:43
Holdt på å dette av stolen Johansen, ble hoppende glad. Har sagt det der til media så mange ganger, det blir konsekvent utelatt av innslagene. Trist å se hvordan politiet holder på. En tragedie som virker totalt mot sin hensikt. Også RIO da, som hevder å tale på brukernes vegne, det eneste de kritiserer er at politiet fortsatt holder på - uten ytterligere tiltak.
0 #8 m.rygh 11-04-2010 01:35
husk det er ikke sauer dere jager runt det er stakars mensker som uheldig har havna i rus behandle dem med verdiget da kan det henne dem kommer seg på bena.men en opfordring kom dere vekk fra byen gjerne på landet.men slut og døm di.jeg har selv vert hekta på rus men er fri på sjette året.

Legg til kommentar